Speel je graag gezelschapspellen, maar haat je het om keer op keer de spelregels te moeten lezen, dan ben je bij ons aan juiste adres. Boardgames@home komt bij je thuis voor een speluitleg op maat. Nodig enkele vrienden uit en we zorgen dat u helemaal mee bent met het spel dat u zo graag wilt spelen. Uiteraard kunt u, of uw vrienden, het spel via ons aankopen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de invulling van een speldemo:

* U zou graag hebben dat er enkele spellen uitgelegd worden maar het maakt niet echt uit over welke spellen het precies gaat. Natuurlijk kunt u bepaalde parameters doorgeven zoals niveau, duurtijd, leeftijd, categorie, ... .

* U wilt graag de speluitleg van één of meer specifieke spellen. Dan kunt u navraag doen of wij de mogelijkheid hebben om dit spel te demonstreren. Zo ja, dan plannen we de speldemo in. Zo nee, zullen we voorstellen doen voor de demonstratie van gelijkaardige spellen die we wel kunnen demonstreren.

 

De kostprijs voor het laten doorgaan van een speldemonstratie, ongeacht het aantal aanwezigen (maar we adviseren max. 4 à 5 personen), bedraagt 25 euro.

 

Daarnaast kunt u genieten van volgende voordelen:

* Indien wij spellen kunnen verkopen op demonstratie (inclusief bestellingen), krijgt u per verkoop van 5 euro een korting van 1 euro. Dus vanaf een totale verkoop van 125 euro, is de speldemo gratis.

* Vanaf een verkoop van 100 euro krijgt u een kortingscode ter waarde van 10% van het de totale verkoop op de demonstratie (te gebruiken op de website of bij losse bestellingen).

 

Zou je graag een speldemo boeken of heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar: boardgamesathome@outlook.com